قائمة
المقادير
- 6 x عدد حبهان
- 2 x معلقة كبيرة سمن
- 2 x عدد ورق لورا
- 1 x معلقة صغيرة ملح
- 1 x عدد بصلة
- 1 x عدد طماطم
- 1 x عدد دجاجة كاملة
الخطوات
- هنغسل الدجاجة وننضفها كويس.
- نملى حلة كبيرة لنصفها بالماء وتوضع على النار لحد ما تغلى.
- هنضيف الفرخة والبصلة والحبهان والمستكة وورق اللورا والملح الى الماء.
- هنعصر حباية الطماطم ونضيفها للماء.
- بعد شوية هيتكون على سطح الماء ريم أبيض هنشيله بمعلقة ونتخلص منه.
- هنغطى الحلة بعد زوال الريم وتترك على نار متوسطة حوالى ساعة. أهم حاجة المية ما تنشفش علشان ممكن نستعملها فى الشوربة.
- هنرفع الدجاجة من الماء ونحطها فى مصفى لحد ما تنشف من الماء.
- فى طاسة هنسيح معلقتين سمن ونسخنهم كويس.
- هنقلب الدجاجة فى السمن لحد ما تحمر من كل الجوانب ونراعى انها مش بتاخد وقت خالص علشان تحمر.
- هنحط الدجاجة فى طبق التقديم وعليها رشة ملح ورشة فلفل وبالهنا والشفا.
شارك :

:)

:(

:))

:((

=))

=D>

:D

:P

:-O

:-?

:-SS

:-f

d(

:-*

b-(

h-(

g-)

5-p

y-)

c-)

s-)

d-)

w-)

:-h

:X
- لمشاهدة الإبتسامات اضغط على مشاهدة الإبتسامات
- لإضافة كود معين ضع الكود بين الوسمين [pre]code here[/pre]
- لإضافة صورة ضع الرابط بين الوسمين [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
- لإضافة فيديو يوتيوب فقط قم بلصق رابط الفيديو مثل http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM
لا تعليقات في " دجاجة محمرة على الطريقة المصرية "