قائمة
المقادير
- 200 x جرام أرز عادى
- 100 x جرام جبنة موزريلا
- 6 x عدد فلفل أخضر حلو
- 4 x معلقة كبيرة زيت زيتون
- 3 x عدد طماطم (مقطعة)
- 3 x معلقة كبيرة بقدونس طازج (ناعم)
- 2 x عدد فص ثوم مهروس
- 1 x معلقة صغيرة بهارات
- 1 x عدد بصلة مفرومة
- 1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون (أو حسب الرغبة)
- 1 x معلقة صغيرة ملح (أو حسب الرغبة)
- 1 x معلقة كبيرة صلصة طماطم
الخطوات
- هنقطع رأس الفلفل وهننضفه من البذور كويس.
- فى طاسة على النار هنضيف زيت وهنقلب فيه البصل والثوم لحد ما يتحمروا قليلا.
- هنضيف الطماطم المقطعة وهنسيبها عل النار لمدة ٥ دقائق مع التقليب الخفيف وبعدين نضيف الملح و البهارات.
- هنرفع الطاسة من على النار وهنضيف الجبنة الموزاريلا والارز ونقلب الخليط كويس.
- هنحشي الفلفل بالخليط وهنرش باقي الجبنة على الوجه.
- هندخل الصينية الفرن لحد ما الجبنة تسيح والوجه يحمر.
شارك :

:)

:(

:))

:((

=))

=D>

:D

:P

:-O

:-?

:-SS

:-f

d(

:-*

b-(

h-(

g-)

5-p

y-)

c-)

s-)

d-)

w-)

:-h

:X
- لمشاهدة الإبتسامات اضغط على مشاهدة الإبتسامات
- لإضافة كود معين ضع الكود بين الوسمين [pre]code here[/pre]
- لإضافة صورة ضع الرابط بين الوسمين [img]IMAGE-URL-HERE[/img]
- لإضافة فيديو يوتيوب فقط قم بلصق رابط الفيديو مثل http://www.youtube.com/watch?v=0x_gnfpL3RM
لا تعليقات في " محشى فلفل بالجبنة "